Det är snart dags för hundens dag på strandängen som arrangeras av Jönköpings hundråd där vår förening ingår. Vi kommer som vanligt passa på att visa upp olika delar av vår verksamhet för allmänheten. Om ni vill medverka och hjälpa till med något roligt så meddela Mikael Ström 0706255433.

LÄNK TILL MER INFO :-)

Hej!

Denna vecka så har Mandylikes kennel sitt sommarlåger på klubben och vi hälsar dom varmt välkomna till vår fina anläggning.

Varje dag utan onsdag så kommer det förekomma skott mellan 17.30-19.00 så ta tillfället i akt att passa på att åka upp och träna själva.

Både stora och lilla stugan är uthyrd och det sover människor i de flesta rum som finns men alla är naturligtvis välkomna att träna som vanligt på våra planer. 

Fortsatt trevlig sommar och tänk på att vattna både er själva och hundarna

Mvh/Styrelsen

Välkommen till JBK:s hemsida, vi kommer presentera en helt ny hemsida senast under hösten.

Många funktioner och kalender fungerar inte längre på denna sida som ni kanske redan märkt.
Aktuellt på klubben är det på nuvarande hemsida som kommer uppdateras. För övrigt hänvisar vi till social media, facebook-sidan och facebook-gruppen, tills vi är igång med vår nya informativa hemsida.


Hälsningar från JBK:s kommunikationsgrupp

Nu i helgen är det full fart i JBHK:s regi.

På lördag är det Rasmästerskap i rallylydnad för Bearded Collieklubben uppe vid klubben med ett flertal hemmaekipage som startar.

Parallellt med detta håller vi även Freestyletävling i Kinnaredshallen i Ulricehamn.

 

Söndagen fortsätter det med Rasmästerskap i lydnad samt agillity.

Även i Kinnaredahallen fortätter det, denna gång med HTM (Heelwork to music)

 

Om ni är nyfikna på någon av dessa tävlingar är ni varmt välkomna att komma förbi antingen klubbstugan eller Ulricehamn och heja på alla deltagarna.

 

Henrik

Tävlingssektorn

JBHK

För att ge gräset möjlighet att återhämta inför Rallylydnadstävlingen nästa Söndag (20/5) har vi idag stängt av ingångarna till inhägnaden. Detta för att slippa tävla i en leråker då mycket vatten passerar den planen.
Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta ger och hoppas på er förståelse.
Har ni några funderingar hör av er.
Henrik
Tävlingssektorn
JBHK
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.